King's Kids -lentopalloakatemia perjantaisin

King's Kids Volleyball academy on Fridays

 

Lentopalloakatemia…

King’s Kids -lentopalloakatemia
– 10-15 vuotiaille pojille ja tytöille
– akatemian kielet ovat suomi, englanti ja espanja
– perjantaisin klo 16:30-18 (19.1.-24.5.2024;
huom. EI 8.3., eikä 29.3.)
– Merikosken koululla, Itäkangastie 9, Oulu
– ei osallistumismaksua
– lisätiedot: p. 044 956 1040
TERVETULOA MUKAAN!

Volleyball academy…

King’s Kids -Volleyball academy
– boys and girls between 10-15 years are welcome
– Spoken languages: English, Finnish and Spanish
– Fridays 16:30-18 (19.1.-24.5.2024;
not 8.3. and 29.3.)
– Place: Merikosken koulu, Itäkangastie 9, Oulu
– Free of charge
– Contact: 044 956 1040
WELCOME!

King’s Kids oulu

King’s Kids Oulun ryhmän nimi on Tulikotkat ja se on osa YWAM Finlandin toimintaa. Kansainvälisesti King’s Kids -toimintaa on yli 160 maassa laajentuen jatkuvasti.

King’s Kids -toiminta  perustuu vapaaehtoisuuteen.  Yhteiset arvot ja periaatteet ohjaavat vastuukantajien ja kaikkien  mukana olevien työskentelyä. Vaikka King’s Kids -toiminta on Suomessa usein osa jonkin paikallisseurakunnan työtä, niin toiminta on yhteiskristillistä ja myös muihin seurakuntiin kuuluvat lapset, nuoret ja aikuiset ovat tervetulleita ryhmiin.

Sukupolvien, seurakuntien ja kansojen välinen yhteys on King’s Kids -toiminnassa suuri voimavara.  Eri sukupolvet, lapset, nuoret ja aikuiset voivat yhdessä toimien ja myös toisiltaan oppien kasvaa Jumalan tuntemisessa.  Lapsille ja nuorille annetaan mahdollisuus elää todeksi kristillisen opetuksen sisältöjä laittaen omat lahjansa käyttöön.  Nuoria rohkaistaan ja he voivat kasvaa vastuuseen, johtajuuteen ja kansainvälisyyteen sekä tekemään yhteistyötä eri seurakunnista ja  kultuureista tulevien kanssa.

King’s Kids -toiminnan tavoitteet:

  • Innostaa sukupolvia palvelemaan yhdessä kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla, kaikkialla maailmassa.
  • Varustaa lapsia, nuoria, perheitä ja palvelualttiita johtajia elämään Jumalan valtakuntaa todeksi ja viemään sitä eteenpäin.
  • Tavoittaa ne ihmiset, jotka eivät ole vielä kuulleet evankeliumia.
  • Pitää huolta apua tarvitsevista lapsista, nuorista ja heidän perheistään.

Arvot ja periaatteet

King`s Kids Tallinna-aktion 17.-20.6.2019 matkakertomus

Lapsia ja lupauksia Tallinnassa

Älä pelkää sinä piskuinen lauma, sillä teidän isänne on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan (Luuk 12:32). Nämä sanat ovat nousseet sydämelleni jälkeen päin muistellessani Kings Kids -aktiona toteutettua matkaamme Tallinnaan juhannusviikolla 2019. Sanat ovat Jeesuksen sanoja opetuslapsilleen ja liittyvät puheeseen isän huolenpidosta. Tai kuten toinen käännös ilmaisee: Teidän rakastava isänne iloiten antaa teille valtakuntansa todellisuuden kaikkine siihen kuuluvine lupauksineen! (TPT, suom. ak.)

Lasten ääniä, tarpeita tai iloa ei aktiomatkaltamme puuttunut. Moni oli lähtenyt aktioon lastensa kanssa, kuten minäkin, ja niin kuin on tiedettyä, lasten kanssa matkat on usein suunniteltava joustavammin ja toisaalta perustarpeista huolehtien ja varautuen yllätyksiinkin, mikäli toivoo säilyttävänsä matkalla mielenrauhansa ja ehkä jopa järkensä.

Menoristeily Tallinnaan yötä myöten osoittautui taktisesti onnistuneeksi ratkaisuksi, sillä itse kunkin matkustettua kotoaan Helsinkiin monenlaisten esteiden yli (mm. kolari, rikkoutunut auto, vakuutusyhtiön auton odottelu) ja kuitenkin ehdittyä laivaan juuri ja juuri ajoissa, hytti nukkumapaikalla ja suihkulla varustettuna oli siinä vaiheessa suurin mahdollinen siunaus. Lämmin aurinko kutsui kannelle ihailemaan Suomenlahden välkehtivää pintaa ja kesää. Myöhemmin seuraavana päivänä satamassa kahdelle lapselle tarvittiin uudet kengät. Ja kun hostelliin pääsyä jouduttiin hieman odottamaan, jalkoja väsytti ja helle heikensi verensokereita, istuttiin pian lähimmissä mahdollisissa ravintolapöydissä ruokaa odottamassa ja juoksutettiin tarjoilijoita vaatimustemme listoilla. Nälkä! Vettä ja ruokaa! Pian!

Matkalla mietin usein sitä hetkeä, kun Jeesus sanoi (aktiomatkamme teemalauseeksi valitut) sanansa ”Sallikaa lasten tulla tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta.” Ei ollut vaikea kuvitella lasten kiljumisen ja kinastelun ääniä (sen kiinnostavan galilealaisen puhujan ympärillä) ja halusin ymmärtää kerrankin opetuslasten toimintaa. Voisitteko lapset mennä nyt vähän kauemmaksi, kun meillä aikuisilla on tässä tämä hengellinen hetki?

Mietin myös meitä aikuisia tarpeinemme. Yksi hostellihuone aiheutti puutteillaan itkuisuutta ja pettymystä, mutta onneksi rohkeat naiset uskalsivat ilmaista tyytymättömyytensä ja saivat tilalle paremman. Itseänikin ahdisti milloin mikäkin puute, mutta yritin aikuisen tottumuksesta olla urhea, etten olisi kuin liian vaativa lapsi. Jeesus kutsui kuitenkin seuraajiaan lapsiksi. Lapsi oli Jeesuksen esimerkki siitä, minkä kaltaisten taivaan valtakunnan salaisuus on. Evankelistat kirjoittivat muistiin tarinoita siitä, kuinka Jeesus huolehti ihmeillään ruuan ja juomankin riittävyydestä. Nämäkin tarinat puhuvat omaa kieltään siitä, kuinka isälle lasten tarpeet ovat ensimmäisellä sijalla. Matkaseurueessamme oli upeita isiä, joiden tapa huolehtia lapsistaan muistutti tästä samasta asiasta. Lapset ovat kukin erilaisia persoonallisuuksia, ja sellaisina toivottuja ja kutsuttuja perheeseen.

Toisaalta Jeesuksen opetuslapseutuksen ydin olikin lapseuteen kasvaminen; sen oppiminen, että Jumala on rakastava isämme, ja että voimme luottaa hänen teihinsä ja huolenpitoonsa silloinkin, kun emme niitä ymmärrä, kun epäonnistumme, kun meillä on vain tunteemme ja tarpeemme. Isähän on luvannut lapsilleen valtakuntansa todellisuuden kaikkine siihen kuuluvine lupauksineen! Kun Jeesus lähetti lapsensa toisiin kyliin ja kaupunkeihin, hän puhui heille valtakunnasta, jota he kantaisivat mukanaan, minne ikinä he menisivät. Siitä, että heidän sanoillaan olisi merkitystä.

Tallinnan historia on vapautusten historiaa; Pitkän Hermannin salkoon on vedetty monia eri lippuja ja näitä vallanvaihdoksia on kutsuttu vapauttamiseksi. Tallinnan historia on sanojen väärin käyttämisen historiaa; valheiden historiaa. Isän vapaus on kuitenkin varattu Tallinnalle, todellinen vapaus, joka tulee Kristuksen elämästä ja hänen tuntemisestaan. Kristuksessa Tallinnalle kuuluu lapsen osa, ihanan Jumalan kaupungin osa. Lähetetään Tallinnalle kaikki siunauksemme, ja puhutaan sille niitä lupauksia, jotka ovat meidänkin osaksemme tulleet!

Aktioporukan puolesta,

Hanna

Ota yhteyttä

E-mail

soita meille

+358 40 197 89 78

osoite

Maikkulan Maja

Kangaskontiontie 9 A 90240 Oulu

Toiminnasta vastaa YWAM Oulu ry.

Y-tunnus 2993714-7

© Copyright 2019 ywam oulu - All Rights Reserved